Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan på takfönster här!
Skicka oss bilder från in- och utsidan där du önskar ha eller byta
fönster, önskad modell, storlek och antal.
Vi svarar er inom 24 timmar
Please leave this field empty.

Vi är professionella hantverkare och vi är stolta över det vi gör!

Välkommen till LB Bygg & Takfönstermontör AB

Jag har sedan vi startade haft en långsiktig strategi, att sakta och säkert växa och att få en bra ekonomi och att finnas kvar i framtiden. Idag är vi ett starkt sammansvetsat team med 24 fast anställda och vi har en hög kreditvärdighet . Vi följer alla svenska lagar och regler och gör allt för att våra duktiga medarbetare skall trivas. Detta har gett oss nöjda kunder och mycket goda referenser. Det tänker vi fortsätta med!

om-oss

LB BYGG har i dag tre huvudinriktningar:

  1. Ombyggnader och renoveringar
  2. Takfönstermontage
  3. Lösvirkehus

 

Vi är mycket stolta över vår höga kvalitet i allt vi gör. Från professionella bedömningar/offerter till skickligt utfört hantverk enligt tidsplan och ett trevligt bemötande mot våra kunder.

Idag är vi 24 fast anställda, fördelade på olika kompetenser. Allt från certifierade takfönstermontörer, timmermän, finsnickare, målare och med egna anställda inom alla olika områden kan vi genomföra ett uppdrag utan väntetider. El, VVS och plåtarbete använder vi oss alltid av samma underentreprenör.

Våra uppdrag börjar alltid med ett besök hos dig. Då diskuterar vi de mest kostnadseffektiva lösningarna dock alltid med vår höga kvalitet. Efter det lämnar vi ett fast pris.

Är du inte beredd att ta ”hela biten” på en gång eller känner osäkerhet över helheten, kan vi lämna ett TAKPRIS och sedan starta jobbet med löpande debitering.

Du har då via internet full insyn, dag för dag, över alla upparbetade tider och kostnader. Vi håller alltid våra kunder informerade om pågående.

Vi arbetar åt privatpersoner, företag , bostadsrättsföreningar i StorStockholm och Mälardalen.

Vid större takfönsterprojekt arbetar vi över hela Sverige. Vårt kontor ligger på Upplagsvägen 1 i Stockholm. Där har vi även byggt upp vårt SHOWROOM för att visa alla olika takfönstermodeller och funktioner i en livemiljö.

Besök oss gärna, här finns sakkunnig personal!

 

Försäkringar och garantier

Först om främst är vi ett trygg och kreditvärdighet företag med riskprognos bara på 2 % . Detta innebär att du kan vara trygg med din investering som skyddas med våra garanti i många år.

Vi har en heltäckande försäkring hos Trygg Hansa med tilläggsförsäkring mot vara 3 grenar för att garantera full trygghet. D.v.s. att du är tryggt skyddad som kund när du anlitar oss.

 

Skatter

Vi innehar F-skatt och tar vårt fulla ansvar mot myndigheter och anställda.

 

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy uttalar vår strävan att nå en miljöanpassad verksamhet där miljöarbetet ingår som en naturlig del i våra medarbetares agerande. Genom att med engagerade medarbetare erbjuda miljöanpassade produkter och tjänster ska vi på LB Bygg AB vara en föregångare inom miljöarbete.